De Ronde Tafel

Wat doet de Ronde Tafel?
Sinds 2016 bestaat de Ronde Tafel: een groep van tien oud-Virgilianen die met het Dagelijks Bestuur nadenken over de grote (strategische) vraagstukken van Virgiel. Thema’s die bijvoorbeeld aan bod komen zijn de inrichting van de KMT, de hoofdgedachte van het hedendaagse Virgiel en een veranderende ledensamenstelling. De oud-leden geven vanuit hun ervaring (op Virgiel, in hun werk, maar ook privé) hun feedback en brengen het bestuur tot nieuwe inzichten. Opgeheven vingers van het RT zijn niet aan de orde; we zijn een sparringpartner voor het DB en geven advies. De agenda van de vereniging zal altijd leidend zijn.

Meedenken?
Binnenkort komt er een plekje vrij in de Ronde Tafel! Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste oud-Virgiliaan (bij voorkeur uit de Virgieljaren 1995 tot 2005) om de groep te versterken.

Voel jij je geroepen? Mail dan voor maandag 11 februari je motivatie en expertise naar Joppe de Waart (Secretaris Dagelijks Bestuur 2018/2019, secretaris@virgiel.nl). Na aanmelding zullen we contact met je opnemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *