Ferdinand gaat met pensioen

Ferdinand werkt binnenkort 60 jaar bij Alcuin en gaat bij het bereiken van deze mijlpaal met pensioen. Virgiel organiseert een waardig afscheid en vraagt ook de medewerking van de oud-Virgilianen:

Ferdinand in annu 1971
Vroeger … toen de maaltijden nog werden uitgeserveerd.
Het digitale annu is binnenkort on-line te lezen.

Beste Reünisten,

Het einde van de loopbaan van onze oudste werknemer is in zicht. Ferdinand zal na het bereiken van zijn 60-jarig jubileum bij de Katholieke Studenten Sociëteit Alcuin definitief met pensioen gaan. Een mijlpijl die maar weinig mensen bereiken, en een mijlpijl die wij graag met alle Virgilianen en onze Reünisten zouden willen vieren! 

Door de coronamaatregelen is dit afscheid helaas niet fysiek mogelijk. Om Ferdinand toch nog even flink in het zonnetje te zetten, verzoeken wij jullie, alle Virgilianen en Reünisten, om namens jezelf of namens je groepering een kaartje te sturen naar Ferdinand. Laten wij ervoor zorgen dat hij alsnog, na al die jaren, een stukje Virgiel meekrijgt bij zijn afscheid. Het kaartje dat je hebt geschreven kun je naar Virgiel opsturen, dan zal het huidige bestuur de kaarten naar Ferdinand brengen.  

Naast het verzamelen van hopelijk honderden kaartje voor onze Ferdinand, verdient zijn loopbaan bij Virgiel natuurlijk ook een waardig afscheidscadeau. Namens de vereniging zullen wij een bronzen beeld van Ferdinand laten maken. Dit beeld zal fungeren als de Sanctus van de eetzaal: wanneer het beeld van Ferdinand niet aanwezig is, mag er niet gegeten worden! Om dit beeld te financieren zouden wij het enorm waarderen als jullie hier aan bijdrage aan zouden willen leveren. Iedere bijdrage, groot of klein, is welkom. Via de onderstaande link kun je een bedrag overmaken
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=KWswbVMCQsuwDMH44HBRcg

Laten wij er samen voor zorgen dat Ferdinand een waardig afscheid krijgt!
Bij opmerkingen of vragen kun je mailen naar het e-mailadres van Roeli (cvhp@virgiel.nl), de commissaris van het personeel.

 Met Virgiliaanse groet,

 Justus Koopmann – Secretaris
Roeli van Venrooij – Commissaris van het personeel