KMT Toezichtorgaan (door bestuur Virgiel)

De afgelopen jaren zijn we druk bezig met het toezien op de KMT en het maatschappelijk verantwoord laten zijn van deze periode. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen als vereniging met onze leden maar hebben ook hulp van reünisten nodig door middel van een toezichtsorgaan in de KMT. Voel jij je geroepen onderdeel uit te maken van dit orgaan en ons te helpen kritisch te kijken naar de KMT? Mail dan je interesse naar vereniging@virgiel.nl met als onderwerp ‘aanmelding toezichtsorgaan KMT’.

De KMT vindt dit jaar plaats van vrijdag 23 augustus tot en met vrijdag 6 september. Vanuit het toezichtsorgaan is er gedurende de KMT bij alle cruciale activiteiten een groep reünisten aanwezig. Vanuit de bevindingen van het toezichtsorgaan wordt per dag een evaluatie opgesteld.

Voel jij je geroepen onderdeel uit te maken van dit orgaan en ons te helpen kritisch te kijken naar de KMT? Zou je tijdens de KMT een aantal momenten aanwezig willen en kunnen zijn als toezichtsorgaan, mail dan je interesse naar vereniging@virgiel.nl met als onderwerp ‘aanmelding toezichtsorgaan KMT’.

Kirsten Heyns – Commissaris Vereniging
Dagelijks Bestuur 121