Reünie 2018

Klik hier voor de foto’s van de Reünie 2018 (middag en avond).

De Reünie 2018 is weer voltooid verleden tijd.  Het is een mooie en succesvolle dag geworden.
Dit jaar verwelkomde het Universiteitsfonds van de TU Delft een groep van 80 oud-Virgilianen bij een bijzonder middagprogramma. Evelyne Esveld (directeur Universiteitsfonds) gaf een inleiding in hoe de wetenschappelijke en onderwijswereld van de TU tegenwoordig zijn georganiseerd en wat alumni voor de TU kunnen betekenen.
TU Delft for Life is de naam van het alumniprogramma van de TU Delft. Dit programma komt onder meer tot leven op de nieuwe online community: tudelftforlife.nl.
Professor Merle de Kreuk hield daarna een uitermate boeiende lezing over het project “Delftse technologie voor recycling van afvalwater in snelgroeiende megasteden.” Lees hier meer over dit project.
Het middagprogramma werd afgesloten met een bezoek aan de Green Village en het Science Center.

Vanaf 16.30 stroomden meer dan 300 oud-Virgilianen de sociëteit binnen. Iedereen heeft weer genoten van talrijke onverwachte ontmoetingen met vroegere vrienden en gesprekken met de huidige Virgilianen. De omvangrijke logistiek van het buffet en de drankvoorziening zijn met groot enthousiasme uitgevoerd door meer dan 100 Virgilianen en de medewerkers van de sociëteit.
De aantrekkingskracht van Virgiel op haar oud-leden blijft onverminderd hoog. Vrijwel alle jaren waren op de reünie aanwezig en ook dit jaar was oud-Virgiliaan Harry Notenboom de oudst aanwezige. Hij sloot op imposante wijze de jaarliederencyclus af met zijn jaarlied van het 74ste jaar (1945).