Reünie 2019 – terugblik

De Reünie 2019 is weer voltooid verleden tijd. Het is een mooie en succesvolle dag geworden. De reüniefoto’s  zijn hier te vinden.

Dit jaar verwelkomde het Universiteitsfonds van de TU Delft een groep van circa 50 oud-Virgilianen bij het middagprogramma van de reünie.
Evelyne Esveld (directeur Universiteitsfonds) gaf een overzicht van hoe de wetenschappelijke en onderwijswereld van de TU tegenwoordig zijn georganiseerd, wat alumni voor de TU kunnen betekenen en welke mogelijkheden het alumniprogramma “TU Delft for Life” biedt. Alle alumni zijn natuurlijk van harte welkom om zich hiervoor aan te melden.
Hierna hielden Virgilianen Reinoud Lampe en Eva Smits van het Solar Boat Team een gloedvol verhaal over hun uitdagingen om dit jaar in de D:Dream Hall een nog betere boot te ontwerpen en als het beste in de wedstrijden van 2020 te laten eindigen. Lees via deze links meer over het Solar Boat Team en over de D:Dream Hall.
Het middagprogramma werd afgesloten met een bezoek aan de D:Dream Hall en de Green Village, het “Living lab for sustainable innovation” van de TU Delft.

Vanaf 16.30 verwelkomden we meer dan 300 oud-Virgilianen in de sociëteit. Iedereen heeft weer genoten van talrijke onverwachte ontmoetingen met vroegere vrienden en gesprekken met de huidige Virgilianen.
De omvangrijke logistiek van het buffet en de drankvoorziening zijn met groot enthousiasme uitgevoerd door meer dan 100 Virgilianen en de medewerkers van de sociëteit.
Vrijwel alle jaren waren op de reünie aanwezig en ook dit jaar was oud-Virgiliaan Harry Notenboom de oudst aanwezige. Hij sloot opnieuw op een geweldige wijze de jaarliederencyclus af met zijn jaarlied van het 75ste jaar (1945).
Ook hierna bleef het nog tot veel later dan twaalf uur gezellig druk.