Reünie 2022 zaterdag 11 juni

Om een mogelijke interferentie met beperkende coronamaatregelen te voorkomen, plannen we de reünie 2022 nu een half jaar eerder.

Begin november hebben we voor de tweede keer de reünie moeten annuleren als gevolg van de geldende covid-19-regels en -adviezen. Inmiddels hebben de epidemiologen de verwachting dat periodieke oplevingen van covid-19 blijven gebeuren. En dat met name in de koudere periodes de samenleving hiervan last blijft houden.

Dan is het niet handig om de reünie eind november te blijven plannen. De keuze voor een reünie in de vroege zomer lijkt dan een betere optie.

Het vinden van een nieuwe reüniedatum is passen en meten. Ten eerste moet Virgiel natuurlijk de sociëteit aan ons beschikbaar kunnen stellen. En we hebben rekening te houden met de academische jaaragenda (in verband met tentamenperiodes van de Virgilianen, onze reünie-hulptroepen), andere reeds geplande Virgiel-activiteiten, feestdagen en vakantieperiodes.

Dit alles maakt dat we nu de reünie op zaterdag 11 juni 2022 hebben kunnen plannen. Het reünieprogramma blijft ongewijzigd. In de komende maanden volgt natuurlijk meer informatie.