Club van 100 zoekt nieuwe leden

De Club van 100 van de Stichting TOP-Vigiliaan zoekt nieuwe leden/donateurs!

Beste Oud-Virgiliaan,

Wil jij bijdragen aan de ontplooiing van Virgilianen van nu? Virgiel groeit en steeds meer Virgilianen willen zich in commissies inzetten en ontplooien. Zo zal het volgende lustrum veel Virgilianen de kans bieden zich nuttig te maken in commissies en te leren door het neerzetten van grote evenementen. Wie weet klinkt dit je bekend, en heb je je ook wel ingezet in commissies op Virgiel of elders in Delft, waar je hopelijk veel geleerd hebt voor in de jaren daarna.
De  TU Delft keert op dit moment onvoldoende RPF (voorheen RAS) maanden uit om alle Virgilianen die zich inzetten in grote RPF-gerechtigde commissies te compenseren.

Om Virgilianen te kunnen stimuleren om zich te ontwikkelen in commissies, is Stichting Top Virgiliaan (STV) in het leven geroepen. Op dit moment is de voornaamste taak van de STV om het gat te dichten tussen het aantal commissiemaanden beschikbaar gesteld door de TU Delft, en het aantal compensatiegerechtigde commissieplekken op Virgiel.
De STV wordt vooral gefinancierd door bijdragen uit de Club van 100, een groep oud-Virgilianen die jaarlijks minimaal 100 euro bijdragen aan de STV.
De Club van 100 is hard op zoek naar nieuwe aanwas, om het voor Virgilianen mogelijk te blijven maken zich te ontwikkelen in te zetten voor Virgiel!
Ben je geïnteresseerd om je aan te sluiten bij deze groep oud-Virgilianen? Uitgebreidere informatie over de Club van 100 is hier te vinden.

Verhalen van Virgilianen die zich door de STV hebben kunnen inzetten in commissies staan hier.
Heb je vragen? Mail dan naar extern@virgiel.nl

Wil je je gelijk aansluiten bij de Club van 100? Aanmelden kan hier.
Ben je al lid van de Club van 100 en wil je ons helpen het bestaan van de Club van 100 onder de aandacht te brengen bij mede oud-Virgilianen? Mail dan ook naar extern@virgiel.nl.

Hopelijk tot op de Club van 100 borrel!

Met Virgiliaanse groet,

Fleur, Ties & Martijn,
Secretaris, Penningmeester B & Commissaris Extern
Dagelijks Bestuur 124