Virgiel Academy (door bestuur Virgiel)

Afgelopen periode zijn we van start gegaan met de eerste trainingen van Virgiel Academy, een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en leiderschap worden gestimuleerd. Donderdag 6 juni zal er een grote opening zijn waar onder andere Mark van Baal en Ben Tiggelaar een lezing zullen houden. Voel jij je geroepen een training of workshop te geven op donderdag 6 juni óf wil je graag buiten deze dag om deel uit maken van de Virgiel Academy? Mail dan naar vereniging@virgiel.nl.

Beste reünisten,
Afgelopen nieuwsbrief hebben wij als Dagelijks Bestuur 121 het project Virgiel Academy gepresenteerd. Een omgeving waarin leden van Virgiel van alles aan wordt geboden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap door reünisten en oud-leden. De komende tijd zullen de eerste trainingen gegeven worden over onderwerpen als ‘leidinggeven’, ‘constructief onderhandelen’ en ‘effectief communiceren’.

Daarnaast zal er donderdag 6 juni een grote opening zijn van het project voor alle Virgilianen. Het idee is dat er een heuse trainingsdag zal zijn waar mensen zich in kunnen schrijven voor trainingen, workshops en meer. Daarnaast zal de avond afgesloten worden met een lezing en daaropvolgende discussie van Ben Tiggelaar. Ben Tiggelaar schreef onder andere het boek ‘de ladder’ en komt praten over leiderschap en verandering.

Zoals hierboven benoemd willen we er dan ook een trainingsdag van maken voor Virgiel. Ben jij donderdag 6 juni beschikbaar en lijkt het je leuk een activiteit rondom dit project te organiseren? Dan horen we graag van je! Stuur een mail naar vereniging@virgiel.nl met jouw ideeën voor deze dag. Mocht je deze dag niet beschikbaar zijn maar zou je wel graag een activiteit organiseren voor de Virgiel Academy, dan horen we dat ook erg graag.

Kirsten Heyns – Commissaris Vereniging
Dagelijks Bestuur 121